top of page

Uclanili ste se, sta sada ?


Ugledali ste reklamu , registrovali ste se i ne znate sta dalje ?

Najpre proverite svoje mejlove, i inbox i spam postu. Tu ce vas cekati poruke Vaseg sponzora sa koracima kako dalje. Dobicete instrukcije sta da odradite kao najosnovnije korake za zavrsetak registracije i uputstvo da dodate svog sponzora na Fejsbuku. Ucinite to, jer ce Vas sponzor nakon toga dodati u grupu za pomoc i podrsku clanovima i takodje cete moci da prisustvujete webinarima za obuku. Webinari su slusno- vizuelna predavanja na koja se ukljucujete klikom na link koji ce Vam sponzor poslati, unecete svoje ime i prezime i nakon toga slusate i gledate predavanje. Nakon zavrsenog predavanja mozete postavljati i pitanja. Za ucesce na webinaru morate imati apdejtovan flash player i solidnu internet konekciju.

U prvih nekoliko dana ce Vam mnogo toga biti jasnije, jer ce Vam sponzori dati materijal iz kog cete nauciti osnove internet marketinga i nacine na koje cete zaradjivati u SFI.

Necete imati nikakvu clanarinu, niti bilo kakvu obavezu. Sami cete odluciti da li cete i kada uloziti u SEBE. Ovo je privatan posao , ako odlucite da ulazete , ulagacete iskljucivo u sopstveni razvoj i napredak .

Prednost rada u SFI kompaniji je sto je obuka besplatna, ne morate imati nikakva posebna predznanja, uz pomoc sponzora i prevedenog materijala kompanije , obuke uz webinare, mozete poceti da generisete zaradu PRAKTICNO ODMAH , ukoliko brzo usvojite osnove .

Recent Posts
bottom of page