top of page

Šta je AD (Auto Delivery) - trajni nalog u SFI


Kliknite na sliku da biste je videli u uvećanom prikazu

Nakon uspešnog usvajanja materijala za rad , susrešćete se sa pojmom Auto delivery (AD), to trajni nalog za koji ćete dobiti preporuku od svakog uspešnog lidera u SFI .

Raščistimo pojam Auto Delivery : to je trajni nalog i većina proizvoda u SFI može da se kupi na taj način . Ali najpopularniji AD je onaj od 125 TCredits. Zašto ? Zato što nosi 1500 sales ( prodajnih ) VP i plus 100 Action ( akcionih ) VP. To dodatno znači da automatski postajete EA član, čak i ako kupite ovaj AD paket u prvom mesecu. Obezbedili ste status, učešće u Executive Pool-u, što znači da već počinjete sa zaradom i sledećeg meseca dobijate 10 bonus TCredits. Plus što ćete dobiti 2 CSA za EA status. Ako budu aktivni, eto provizija i matching VP. Ako nisu aktivni, na Vama je da ih stimulišete da počnu sa radom.

Znači, kupili ste AD, ostvarili status, imate 125 TCredits, što opet znači da možete učestvovati na aukcijama, igrati plaćene igrice, možda osvojiti nešto, a sigurno ćete steći ZNANJE time što isprobate. Moći ćete da usmerite svoj Tim kako da radi i da Vas sledi.

AD će Vam biti skinut ( naplaćen) svakog meseca, odredjenog datuma, koji podešavate u Auto Delivery manageru, ako ne želite da kupujete više, morate ga OTKAZATI. Znači, Vama niko neće uzimati ništa, već trajni nalog kao što sama reč kaže, mora biti otkazan da ne bi bio procesuiran više.

Datum, kao što rekoh, možete pomerati, kako Vama odgovara da bi AD bio procesuiran kada Vi želite.

Od te kupovine nemojte očekivati basnoslovnu zaradu. Vi dobijate upravo ono ŠTO STE KUPILI : 125 TCredits, obezbedjen status, dodatne ulaze u Daily Grand , 2 CSA za EA status, 10 CSA za ovaj paket AD. Sasvim dovoljno. Za veliku zaradu morate izgraditi Tim, napraviti prodaje i tada očekujte značajan priliv novca.

Link za kupovinu AD paketa : 125 TCREDITS

Recent Posts
bottom of page