top of page

3.7 Search @ TripleClicks


Pretraga @ TripleClicks

Kao što ste već do sad otkrili iz drugih Launchpad Lekcija, MNOGO toga se događa na TripleClicksu !

Ali mi imamo moćni pretraživač koji uveliko olakšava pronalaženje onog što Vam je potrebno.

Za jednostavne pretrage ( npr. TCredits paketi, specifični predmeti sa Pricebenders aukcija, ogrlice, cipele itd ) naprosto unesite termin u search bar ( pretraživač) na vrhu TripleClicks stranice i kliknite na plavu search ikonicu. Videćete listu rezultata , koji mogu sadržati željene proizvode , tekuće ili nadolazeće aukcije, FAQs ( objašnjenja, ako su uključena u pretragu) o Vašem traženom predmetu i još mnogo toga .

Na primer, pretpostavimo da pokušavate da pronađete TCredits i niste sigurni u kom odeljku ih možete pronaći. Samo unesite " TCredits " u polje za pretragu. Videćete u padajućem meniju listing različitih TCredits paketa. Kliknite na jedan da odete direktno na taj TCredits paket i pročitate detalje proizvoda ili ga kupite.

Ili ako imate pitanje, recimo Member Rewards Points ? Prosto ! Samo ukucajte " Member Rewards Points " u polje za pretragu da biste dobili rezultate uključujući i FAQs ( pitanja i odgovore) , link MRP prodavnice i druge TripleClicks izvore i proizvode vezane za MRP . U stvari, bilo koje pitanje koje imate vezano za TripleClicks , treba da ukucate u search bar ( pretraživač ).

Važno : Ukoliko ne možete pronaći odgovor koji tražite u pretraživaču , možete proveriti na Support Desk.

Napredni Filteri Pretrage

Za još naprednije opcije pretrage , naprosto kliknite na plavu ikonicu search bilo kad.... ili pogledajte na levoj strani pretragu za svoje tražene rezultate. U naprednoj kolumni pretrage, Vi možete tražiti nekoliko tipova pretrage da biste pronašli odredjen predmet koji tražite , uključujući :

  • Redovan listing proizvoda

  • ECA listinge / ECA TConnect stranice

  • Predmete sa određenim brojem VP, CV, ili MRP

  • Proizvode sa besplatnom dostavom

  • Proizvode na rasprodaji

  • Novo-dodate proizvode

Gledajući u napredni filter pretraživač, videćete da Vam on dozvoljava pretragu TripleClicks.com koristeći ove parametre :

  • Pretraga ( proizvoda, ECA, aukcija)

  • Odeljenja sa proizvodima

  • Dostupnost ( na stanju, standing order dostupnost, lokalna dostava , itd.)

  • Cena ( na rasprodaji , MRP, VP, CV iznos, itd. )

  • Predmet ( korišćen , renoviran, TC Direct proizvodi, ECA proizvodi, itd.)

  • Dostava ( U koje zemlje se vrši dostava i odakle se šalju proizvodi)

Tako sužavate svoju pretragu, recimo na samo proizvode koji su dostupni da se kupe kao Standing Order i koji Vas kvalifikuju kao EA sa 1500 VP ili više pripadajućih poena, budite sigurni da ste ulogovani u TripleClicks i onda :

  1. Ukucajte "Standing Order" u pretragu za dostupnost - Availability sekciju ,pa naprednu pretragu :Advanced Search

  2. Odaberite " više " - greater i onda unesite (>) pa ukucajte "1499" u VP polje u sekciji Price ( cena ) .

Takođe možete suziti Vašu pretragu dalje, sortirajući svoje rezultate započevši od najniže cene ( lowest prices ) najpre, best selling ( proizvode koji se najbolje prodaju ) po relevantnosti , highest ratings ( najbolje ocenjeni) ili newest items ( najnoviji proizvodi ) .

BELEŠKA: Da biste očistili svoje filtere i započeli potpuno novu pretragu, kliknite na Reset na dnu pretraživača )

Ili ,recimo želite da locirate najnovije ECA predmete čija je dostava besplatna. Prosto :

  1. Unesite "Ships to me for free" u polje za pretragu , Availability sekcija

  2. Odaberite ECA kao Seller ( prodavac ) u Item sekciji

  3. Odaberite "Last 24 hours" u Added polju ispod Pricing sekcije

I to je to ! Videćete sve rezultate za sve ECA sa besplatnom dostavom koje su dodale proizvode na TripleCliks prethodnog dana .

Marketing sa rezultatima pretrage

Takođe možete koristiti svoje rezultate TripleClicks pretrage kao odličan način da upoznate svoje potencijalne lično referisane članove ( PRM ) sa prodavnicom ! Recimo da želite da promovišete proizvode za vrtove i travnjake u TripleClicks vlasnicima kuća sa takvim potrebama :

  1. Unesite ključne reči ( npr "lawn," "garden", itd.) u polje za pretragu u Advanced Filter Search - napredni pretraživač .

  2. Odaberite "Home & Garden" odeljak, pa "Lawn & Garden" sub-department. ( Da biste dobili još preciznicije rezultate,možete odabrati druge filtere – free shipping, ships to United States, itd.).

  3. Na vrhu svoje pretrage, kliknite SFI Toolbox link.

  4. U iskočnom prozoru , videćete link za svoju pretragu i onda ga možete iskopirati i postaviti u svoje marketing mailove, online postove, itd. ILI, možete pregledati primer bannera koji oslikava travnjak i vrtove sa opisom Vaših posebnih pretraga prostim klikom na Create Banner Button . Skrolujte prema dole da iskopirate HTML kod koji zatim možete iskopirati na svoj privatni ili poslovni Website .

TripleClicks pretraga je Vaš vodič po celom Website.Upoznajte se sa njim i istražite SVOJU prodavnicu i sve što Vam TripleClicks nudi , i Vama i Vašim affiliates i Vašim mušterijama !


Recent Posts
bottom of page