top of page

2. Uvod u VersaPoints


Što su Versa Poeni?

VersaPoints (VP) su bodovi (poeni) koji vam se dodjeljuju za obavljanje raznih aktivnosti koje podržavaju rast i uspjeh vašeg SFI posla.

Kada ste se pridružili SFI, na primjer, imali ste priliku da zaradite stotine VP za potvrđivanje svoje adrese e-pošte, za učitavanje profilne fotografije, itd..

A tu su i deseci drugih aktivnosti koje možete napraviti mjesečno te zaraditi tisuće VersaPoints (pogledajte vašu TO DO listu za kompletan uvid aktivnosti koje vam mogu donijeti VP).

Zašto su VP važni?

  1. VersaPoints se koriste kao primarna metoda za potvrđivanje vašeg statusa (ranga) u SFI. Što više VP skupite, vaš status je sve veći i dostupni su vam sve veći benefiti. Za pregled prednosti svakog statusa, pogledajte naš Benefits Chart.

  2. Broj VersaPoints koje prikupite svaki mjesec određuje koliki je vaš mjesečni udio u profitu; možete zaraditi jednu dionicu za svaki VP koji prikupite (minimalno 1500 VP). Saznajte više o dijeljenju dobiti u ovoj lekciji.

  3. VersaPoints otključavaju najmoćniji dio našeg kompenzacijskog plana,

Leveraged Income (dobiti).

  1. Ako ste još uvijek u prvoj godini rada u SFI, VersaPoints su također važni jer prikupljanje najvećeg broja VP je cilj E365 natjecanja (natjecanje za sve SFI članove u kojem možete sudjelovati u raspodjeli više od milijun dolara u gotovini i nagradama). Saznajte više o E365 ovdje.

  2. VersaPoints su ključ našeg „Power Rank“ programa. Power Rank vam omogućuje da vidite kako stojite u odnosu na svoje SFI kolege-u svojoj klasi, zemlji, i općenito. Što više bodova skupite, veći je vaš Power Rank i vaš Power Rank badge je sve više prestižan. Pogledajte vaše trenutno stanje ovdje.

SAVJET: Vaše trenutno stanje ukupnih VP (za danas, ovaj mjesec, prošli mjesec i sve ukupno) dostupno je 24 sata na dan na vašem Scoreboard tabu. Također možete svaki mjesec prikupiti neograničen broj VP bez dodatnih troškova. Pogledajte ovdje.


Recent Posts
bottom of page