top of page

7. VAMA NA USLUZI


VAMA NA USLUZI

SFI je poznat po mnogim inovacijama, velikodušnom kompenzacionom planu, i marketing-alatima svetske klase, navešćemo neke. Ali takođe smo poznati po tome što strastveno i energično podržavamo naše saradnike. Između ostalog mi uspevamo SAMO ako naši saradnici uspeju. Stoga ako Vam je potrebna pomoć, SFI vam je na usluzi.

SFI ALAT ZA PRETRAGU

Brza, i laka metoda za dobijanje pomoći 24 časa dnevno je da koristite box za pretragu na vrhu SFI Affiliate Centra (Kliknite na lupu)

Nakon unošenja pojma za pretragu, videćete padajuću listu sa rezultatima pretrage. Naučite kako da koristite SFI rezultate pretrage u ovoj lekciji (lekcija u SFI basics pod nazivom SEARCH @SFI)

FAQs INDEKS

Redovno se obnavlja naš FAQ indeks (frequently asked questions (često postavljana pitanja)) za ključne teme o SFI i TripleClicks. Takođe tu je uključen i link do našeg rečnika i vrednih saveta. To je sve dostupno u vrhu SFI stranice.

PODRŠKA

Ovaj resurs je odličan za sva Vaša glavna pitanja. Naći ćete razne resurse pomoći i podrške, uključujući našu obimnu Bazu Znanja koju možete koristiti da u trenutku nađete odgovore na stotine pitanja o SFI i TripleClicks. A ako ne možete naći ono što tražite, samo podnesite takozvani tiket (odnosno pošaljite poruku timu za podršku u SFI) nekome od članova u bazi znanja i neko od članova iz baze će Vam lično pomoći.

SFI FORUM

Na SFI Forumu na pitanja vam može biti odgovoreno 24 časa dnevno od strane Forum moderatora, drugih SFI saradnika, čak i od strane SFI predsednika Gery Carson-a lično (pogledajte forum „pitaj Gery-ja“) Ali tu ima daleko više od P&O resursa. Na Forumu, možete razmenjivati iskustva sa kolegama saradnicima iz Vaše zemlje (na Vašem maternjem jeziku), razmenjivati poslovne strategije i ideje sa Vašim Timom, naći mentora, podeliti brige sa SFI liderima, naučiti o uzbudljivim novim poboljšanjima u kompaniji, i još puno toga! Saznajte više o ovom ultra-moćnom SFI resursu u ovoj lekciji. ( related lesson lekcija iz lauchpad-a 10 SFI Forum)

Kao dodatak resursima odgore, takođe dodajemo podršku od Vašeg SFI sponzora, Co-sponzora, i drugih upline vođa tima Možete kontaktirati svog sponzora OVDE Možete kontaktirati svog Co-sponzora OVDE


Recent Posts
bottom of page