top of page

5.3 S-BILDER CO-OP I PSA „POKRET“ ( PSAs TO GO )


Iz poglavlja " Uvod u sponzorisanje "

S-BILDER CO-OP I PSA „POKRET“

Gradnja Vaše SFI donje linije je ključ uspeha Vašeg profitabilnog SFI posla. I naći ćete brojne traening pomoći, strategije i lekcije u SFI Affiliate centru koji će Vam pomoći da to uradite uključujući i OVU stranicu u Vašem trening odeljku za sponzorisanje saradnika, MARKETING POMOĆI i STRATEGIJE za promovisanje SFI, tim bilding odeljak na SFI Forumu i još mnogo toga.

Ukratko rečeno neki SFI saradnici koji pokušavaju da pokrenu svoj posao možda nemaju vremena ili znanja za nalaženje kvalitetnih Personalno Sponzorisanih Saradnika (PSA) i kreiranju jakog tima. Ako biste ipak prepustili ovaj posao profesionalcima dok ne uhvatite zalet sa Vašim marketinškim naporima , razmislite o pridruživanju našem S-builder CO-OP-u i/ili kupovini PSA „za POKRET“na Triple Clicks.

S-BUILDER CO-OP

S-BUILDER je naš internacionalni CO-OP, dostupan svim SFI saradnicima, dizajniran da pomogne ubrzanju Vašeg puta do uspeha. S-builder privlači saradnike širom sveta reklamnim kampanjama.

Vi jednostavno kupite jedan ili više mesečnih delova i za nekoliko nedelja počećete da primate nova učlanjenja (i PSA I PRM) koja su dodeljeni Vama kao sponzoru/marketaru. Naravno , Vi ćete dobiti sve provizije od kupovina koje naprave i Vaši PSA i PRM.

Deo (ili jedinica) S-BUILDERA je svega $22 ili 72 centa na dan (ako Vam je lakše tako). Broj mesta u co-op-u je ograničen tako nije preporučljivo da čekate dugo u toku navedenog meseca da biste se uključili! Za kompletne detalje uvezi S-builder-a posetite centralni S-BUILDER info stranicu.

PSA „ZA POKRET“

PSA „ZA POKRET“ su takođenovoučlanjeni SFI saradnici koji su dodeljeni VAMA kao njihovom sponzoru ali kroz direktnu kupovinu (umesto kao udeo u reklamnom CO-OP-u). Kupujte PSA „ZA POKRET“ u paketima od 10 ,20 ,50 sa početnom cenom $39. PSA „za poneti“ su generisani od treće strane koja radi direktno za SFI . Ciljnim kampanjama usmerenih ka ljudima koji stalno traže posao širom sveta.

Beleška: Takođe možete osvojiti navedene PSA bidovanjem na Pricebenders aukcijama.

Kao što smo gore spomenuli VI, ćete biti lični sponzor Vašim PSA sa S_BUILDER CO-OP ili PSA „ZA POKRET“. Svaki put kada kupe nešto na Tripleclicks.com , Vi dobijate 45% CV (comision volume). Naučite te PSA kako da sponzorišu i dupliciraju i ti PSA će najverovatnije postati gomila od hiljada i hiljada saradnika u Vašim „donjim redovima“ Za svakog saradnika koji postane EA , Vi dobijate „preklapajuće Versa Poene“. Još bolje trajni nalog na S-BUILDER i PSA „ZA POKRET“ je odlično rešenje da odmah dodate nove saradnike svakog meseca.

SAVET: Dodajte S-BUILDER kao trajni nalog i onda ćete moći kupiti PSA "ZA POČETI " po najnižoj ceni od $1,99 za jednog PSA.

Recent Posts
bottom of page