top of page

5.2 SPONZORISANJE : POMOĆ I METODE


SPONZORISANJE : POMOĆ I METODE

Mnogi naši saradnici koji traže uspešan online posao nisu marketing eksperti. Ovde u SFI-ju mi želimo da napravimo najbolji i najlakši mogući način za Vas da sagradite Vaš posao. Zbog toga smo napravili marketing centar koji sadrži mnoštvo marketinških pomoći i metoda.

POMOĆI ZA SPONZORISANJE

Marketing centar sadrži mnoštvo online i štampajućih reklama koje možete koristiti za sponzorisanje saradnika. Evo kako da pristupite SFI-evoj pomoći za sponzorisanje:

Sa glavne navigacione linije (crne linije) u Affiliate centru kliknite na MARKETING.

Izaberite MARKETING POMOĆ.

Sa leve strane stranice videćete meni koji označava Vaše rezultate i precizno nalazi pomoći koje tražite.

-Tip (npr tekstualna reklama, baner, flajer, e-kartica itd)

-Oblik -Boja -Veličina -Jezik -Tema -Valuta

SAVET: Da biste bolje pregledali svaku reklamu kliknite na njen PREVIEW link

SAVET: Da biste olakšali sebi nalaženje reklame koju želite za ubuduće da koristite kliknite na ikonicu srce na panelu marketing pomoć u preview panelu i sačuvajte je kao Vama prilagođenu u listi favorita!

Onda jednostavno kliknite na moji favoriti (MY FAVORITES) dugme da bi Vam ih prikazali.

METODE ZA SPONZORISANJE

Marketing centar takođe sadrži mnoštvo metoda za početnike i za eksperte koje možete koristiti da biste raširili glas o svom poslu. Evo kako da pristupite SFI metodama za sponzorisanje:

1.Iz sa glavne navigacione linije (crne linije) u Affiliate centru kliknite na MARKETING .

2.Izaberite MARKETING METODE .

3. Videćete sa leve strane stranice usmerenje ka rezultatima i nalazi Vam metode koje tražite. Izaberite SFI uvrhu stranice. Onda koristite preostali padajući meni da prečešljate Vaše rezultate još više do kraja po težinama (početnik, srednji, expert) i cenama.

NAPOMENA : Videćete kraj svake marketing metode tab sa težinom odnosno sa nivoom za koji je ona namenjena tako da ćete najlakše odrediti koja je prava za Vas.

Recent Posts
bottom of page