top of page

10.4 Trening Biblioteka


Vezana lekcija: Učenje je početak bogatstva

Mi u SFI se trudimo da naši saradnici imaju obuku i potrebne informacije da sagrade profitabilan SFI posao-na kraju krajeva, mi ćemo uspeti samo ako vi uspete!

­Zbog toga smo opremili Trening Biblioteku u SFI Affiliate Centru sa tonama korisnih članaka, tutorijala, i „kako da“ lekcija koje pokrivaju široku paletu poslovnih tema.

Pristupite Trening Biblioteci OVDE.

Ovde ćete naći linkove ka ekskluzivnim, predlozima, savetima, tutorijalima, i više za svaki aspekt vašeg SFI posla. Takođe smo sakupili za vas stručne članke i izveštaje sa interneta...i mnogo više!

Naravno ima previše informacija u Trening Biblioteci da biste zapamtili sve za dva dana. Tako da zbog čega bi maltretirali sebe sa „početnom“ fazom koja je TOLIKO važna. Samo napravite obavezu da pročitate jedan ili dva članka na dan. Za mesec dana bišete SFI ekspert.

______________________________________________________________________

Evo dve izreke koje će sve lepo sumirati:

„Nisu svi čitaoci vođe ali sve vođe jesu čitaoci“-Harry Truma

„Danas čitalac, sutra vođa“-Margaret Fuller

______________________________________________________________________

Drugim rečima vaš uspeh u SFI zavisi od čitanja i učenja ako želite da sagradite uspešan i profitabilan posao, Trening Biblioteka je verovatno vaš najbolji saveznik. Nemojte pokušavati da ponovo izmislite točak. I ne provodite godine učeći kako da postanete uspešni na probama i greškama-kada je Trening Biblioteka puna odgovora koji su vam potrebni, danas.

Ukratko, izvukli smo doslovce za vas sve što vam je potrebno da postanete uspešni. Sve što treba je da čitate i najbitnije primenite naučeno.


Recent Posts
bottom of page