top of page

10.6 SFI-jev ekskluzivni kurs prihoda


Vezana lekcija: Učenje je početak bogatstva

Kada ste novi u internet poslu, prirodno je da kada bacite jedan pogled na Web i budete zbunjeni. Toliko sajtova! Toliko opcija! Da li da idete na pay-per-click reklamiranje? Ili na Clasified AD sajtove? Razmenu banera? Da li trebate da imate svoj sajt? Kako? Gde? Pitanja su beskonačna i lako je nekim SFI članovima da postanu paralizovani, čak i neohrabreni, „preopterećenjem informacija“.

Tada SFI-jev INTERNET KURS stupa na scenu. Kao istinski dragulj SFI Trening arsenala, naš ekskluzivni Internet Kurs Prihoda je dizajniran specifično za novosti o internet poslu koje tražite da biste počeli i pokrenuli profitabilan posao u online kompaniji u današnjek konstantno-menjajućem globalnom tržištu. Mesečno obnavljan sa novim lekcijama, ovo su trenutne serije lekcija od više-godišnjeg SFI-jevca George Little-a koje vas vode korak po korak kroz kompleksan svet online marketinga na početničkom jeziku koji je jako lako razumeti. Naći ćete najnovije savete, savete iz stvarnog-sveta, i zapažanja, jednostavna iskustvakoja možete staviti u upotrebu odmah za vaš lični Internet posla.

Teme lekcija uključuju:

· Uvod u internet saobraćaj

· Korišćenje plaćenog oglašavanja

· Započinjanje ličnog bloga

· Korišćenje moći društvenih mreža

· Promocija vašeg sajta

· Efektivno brendiranje

· Dobijanje publiciteta

Uvek besplatan za sve SFI Saradnike svih rangova, cela Internet Prihod serija je dostupna na:

VAŽNO: Polako korak po korak prođite kroz kurs. Tu je važna količina informacija u svakoj lekciji za učenje. Preporučujemo vam da bookmark-ujete URL iznad sada, i podesitisebi za cilj da pročitate samo jednu lekciju nedeljno. Takođe predlažemo da pogledate trenutne, revizirane lekcije Kursa Internet Prihoda 2.0 sadržaj-lekcija najnovije informacije koje reflektuju današnje stalno menjajuće poslovno okruženje. Onda, upotrebite, arhivirane lekcije Kursa Internet Pruhoda koji još uvek sadrži mnogo važnih, glavnih informacija za internet preduzetnike. Takođe ćete želeti da bacite oko na nove kurseve koji se postavljaju svakog meseca!


Recent Posts
bottom of page