top of page

4.7 Postanite TripleClicks prodavac


Vezana lekcija: Uvod u internet prodaju

SFI obezbeđuje svojim saradnicima opcije da zarađuju na mnogo različitih načina. Jedan od tih načina je TC member listing Program, Koji vam dozvoljava da prodajete stvari koje vam više ne trebaju (odeča, golf palice, nakit, elektronika, skoro sve) rame uz rame sa ostalim artiklima sa TripleClicks-a.

Sa Member Listing Programom možete brzo, lako i jeftino zameniti stvari koje vam više nisu potrebne...u stvari koje vam trebaju! Izlistajte vaše stvari na TripleClicks, i prodajte ih za novac...ili ih zamenite za bilo koji od preko 90.000 dostupnih artikala. Možete čak zaslužiti Exsecutive Affiliate (EA) status svakog meseca prodajući nepotrebne stvari po kući i oko nje!

Koristite TripleClicks kao vašu „online garažnu rasprodaju“ da ispraznite ormare, tavane, i garaže. Izložite i prodajte na desetine raznih predmeta lako. Svaki listing košta svega jedan TCredit, ogogućava upload tri slike, i traje dokle god ne prodate predmet! Dodatak na sve te benefite je da, vi takođe dobijete 100% od prodaje!

Da biste otpoćeli prodaju, jednostavno se ulogujte na TripleClicks (koristeći vaš SFI ID i password) i kliknite na Create a new member listing link u TC Member Centru. Onda samo pratite jednostavna uputstva. Vaš predmet može odmah biti viđen od strane TripleClicks kupaca za par minuta.

ILI BUDITE PRO?

Možda želite da radite voće od jednostavne prodaje nepoželjnih stvari iz garaže i ormara. Možda želite da budete „pro“ prodavac na TripleClicks-u! Ako je tako, možete aplicirati da postanete ECA (E-Comerce Saradnik).

Kao Tripleclicks ECA, možete uživati u benefitima i funkcijama profesionalnog prodavca koje uključuju:

· Besplatno ulistavanje (nisu potrebni Tcrediti)

· Garantovane prodaje (plaćate nominalne troškove samo ako imate prodaje)

· Izlaganje artikala prema više od 6 miliona saradnika i članova širom sveta

· preko 1,5 miliona potencijalnih prodavaca (npr. vaše kolege saradnici koji zarađuju provizije prodajući vaše artikle)

· TripleClicks vrši za vas obradu plaćanja

· Dostupno komentarisanje i ocenjivanje

· Besplatno one-click slanje poruka i Mail-ova vašimkonektovanim članovima radi promocije prodaja, novih artikala, itd.

· Mnogo više!


Recent Posts
bottom of page