top of page

4.6 Stvaranje prodaja sa TCard-ovima


Vezana lekcija: Uvod u internet prodaju

Jedan od najlakših načina da kreirate prodaje je da delite TripleClicks TCard-e kao besplatne uzorke vašim prijateljima, saradnicima, kolegama sa posla, familiji, susedima-bilo kome koga znate ili ste tek upoznali a ko je možda zainteresovan da pogleda vašu online prodavnicu...besplatno.TCard-i su plastični i veličine su standardne gift kartice.

PRIMAOCI IH MOGU ISKORISTITI SVAKU KARTICU ZA:

· 6 TCREDITA koje mogu iskoristiti za bidovanje na Pricebenders aukcijama, igranje Eager Zebra igara, postavljanje u prodaju njihovih artikala na TripleClicks, itd.

· 100 MEMBER REWARDS POINTS-a (MRP) koji mogu biti iskorišćeni radi kupovine preko 90,000 TripleClicks artikala.

Kada vaši pšrospekti očitaju svoje TCard-e, postače vaši PRM (Personaly Refered Member (Lično Referisani Članovi)). I kada su jednom okusili šta sve mogu da rade na TripleClicks-uu, eto velike prilike da će hteti da probaju VIŠE...uključujući različite aktivnosti koje vam mogu doneti doživotne provizije!

Beleška: Kada vaši PRM-i izvrše kupovinu na TripleClicks, nećete samo zaraditi provizije. Takođe ćete zaraditi i Versa Poene...a svaki Versa Poen vam zarađuje još jedan deo profita!

Bez obzira koliki je vaš nivo iskustva u marketingu, davanje besplatnih uzoraka je jedsnostavan i dokazan način za privlačenje potencijalnih novih kupaca. Ali postoji bezbroj drugih načina da generišete prodaje sa TCard-ovima, takođe, uključujući 100% online metode korišćenjem digitalnih verzija TCard-a. Pogledajte kompletnu listu metoda i saveta u našem specijalnom TCard Vodiču OVDE.


Recent Posts
bottom of page