top of page

9. Gradnja Tima


Gratnja tima je jaaaaaaako važna za postizanje uspeha u SFI. A evo zašto:

Nebitno je koliko ste bogati, energični i dinamični-svi smo ograničeni sa jednakih 24 sata dnevno. Sponzorisanjem drugih saradnika, doduše, vi možete prevazići ova ograničenja. Sponzorisanjem doduše vi možete kolnirati sebe i imati desetine, stotine ili čak hiljade saradnika koje rade koji rade za svoje vreme u vašu korist-i imati procenat od svega što zarade!

Sponzorisanjem saradnika vi takođe dovodite sigurnost za vaš posao. Zašto? U tradicionalnom poslu, šta se dešava ako ste bolesni ili onesposobljeni ili nedostupni kupcima? Ili možda želite da uzmete odmor. Šta god da je u pitanju, možete izgubiti većinu, ako ne i sav, vaš prihod zbog toga što se to oslanja na vaš boravak tamo. To sigurno nije posedoivanje svog života, a sigurno nije finansijska sloboda!

Kroz proces sponzorisanja saradnika, doduše, možete kreirati totalnu finansijsku slobodu za sebe. Kada sponzorisete svoj tim poslovnih ljudi, više nemate sva jaja u jednoj korpi. Naprotiv, zato što je svaka osoba u vašem timu uložila njen ili njegov interes u nastavak gradnje svog posla, vi kreirate prihod koji nije zavistan od vas-prihod koji može da nastavi, da raste još više, bezgranično, sa ili BEZ vas!

Sada ponovo pročitajte ova tri paragrafa gore, i postarajte se da ih upijete, zato što je to jedna od najvažnijih stvari koje ćete ikada naučiti u SFI. Sagradite tim i sagradićete uspeh. Nemojte nikad ovo zaboraviti ovo. I uvek držite gradnju tima među najvišim prioritetima!


Recent Posts
bottom of page