top of page

9.1 Veliki levak


Vezana lekcija: Gradnja tima

Kako postajete sve veštiji u privlačenju i sponzorisanju novih saradnika.Važno je da ovo razumete:

OVO JE IGRA BROJEVA. Uvek je bila i uvek će biti.

Šta pod tim mislimo? Razmišljajte o vašem SFI poslu kao o velikom levku. Na velikom početku velikog levka ubacujete saradnike saradnike koje sponzorišete.

VEĆINA će na nesreću, biti „šutači-točka“ ustvari oni koji traže nešto za ništa. To je u redu! Postoje milioni takvih na svetu i ako se tamo reklamirate, privući ćete svoj deo. Morate prihvatiti da je ovo NORMALNO i nemojte da vas to brine (saznajte više o ovome OVDE)

Ono što izlazi kroz uzani deo levka, doduše, to su ljudi koji „shvataju“ SFI, koji vide veliku sliku i žele da ozbiljno učestvuju.

To su vaši budući lideri, i uz pomoć ovih „go-getera“ vaš prihod će rasti. To je zato što SFI plaća velike provizije vama zbog aktivnosti tih saradnika koje lično sponzorišete.

Potrebno je samo nekoliko...

Ali ono što je STVARNO neverovatno je kolikovam je malo potrebno ovih go-getera ustvari:

Možete li da napravite samo JEDNOG novog Izvršnog Saradnika (EA) nedeljno-koji će održati svoj rang svakog meseca i naučiti SAMO DVOJE DRUGIH da urade to isto (Setite se, da postoje Desetine metoda za sponzorisanje saradnika). Ako to možete, nakon godinu dana mogli biste zarađivati najmanje $600 mesečno ($7.200 godišnje). A nakon samo dve godine, mogli biste zarađivati preko $1.200 mesečno ($14.400 godišnje).

Čak i ako napravite samo JEDNOG novog EA mesečno i imate samo 10 drugih u vašoj grupi koji rade to isto, možete sagraditi lep dodatni prihod od preko $200 mesečno nakon samo jedne godine.

Naravno, možete zaraditi MNOGO,MNOGO VIŠE, jer gore pomenute brojke čak i ne uključuju Direktne provizije ili druge bonuse koje možete zaraditi. I naravno, vi i/ili vaši saradnici u vašoj grupi ste možda sposobni da stvorite mnogo više EA.

Ali to je lepota vašeg novog SFI posla. Ne postoji plafon. Možete zaraditi trošenjem male količine novca količinu novca na koju će vam biti zavidni i vaš doktor ili zubar.

Najbolje od svega, radite to kompletno od kuće ili dok putujete, radeći onoliko koliko vi želite. Bez obabaveze. Pez odela. I VI ste šef.


Recent Posts
bottom of page