top of page

8.7 Iskoristite Moćne Alate da rade za vas


Vezana lekcija: Podizanje na viši nivo

Kada jednom stvarno počnete da gradite vaš posao...vreme je da počnete da koristite Moćne Alate! Moćni alati su locirani u meniju ALATI u glavnoj navigacionoj liniji (crnoj liniji) u Saradničkom Centru i organizovani su u individualne kategorije (Gradnja Tima, Marketing, i Komunikacija). Neprocenjivi alati su dizajnirani specifično da vam pomognu da ubacite vaš posao u veću brzinu.

Želite li da gradite tim i podignete aktivnost generisanja-prihoda? Kliknite na Gradnja Tima i Marketing odeljke.

Ili, možda želite da poboljšate komunikacjiu sa vašim timom vitalna komponenta za kreiranje aktivnog, generisanja-prihoda, je prikazana u ovoj Launchpad Lekciji. Samo izaberite odeljak Komunikacija u Moćnim Alatima. Videćete linkove ka Grupnim Porukama, Timskoj Pošti, PSA Pošti, i drugim alatima koji vam omogućuju da redovno-besplatno komunicirate sa celim timom.

Ustvari, na koje god zadatke za gradnju SFI posla ste fokusirani, najverovatnije ima dostupan Moćni Alat koji može da pomogne. Polako upoznajte desetine Moćnih Alata koji su vam dostupni. Nema potrebe da ponovo izmišljate točak! Bićete sposobni da radite PAMETNIJEvaš posao koristeći ove resurse već napravljene za vas da biste postigli poslovne ciljeve dosta ranije!


Recent Posts
bottom of page