top of page

8.8 BCQ Status I Auto-isporuka


Vezana lekcija: Podizanje na viši nivo

Sa svim radom koji uložite u svoj posao, POSLEDNJA stvar koja vam treba je to da ste ostali u manjku sa Versa Poenima (VP) koji su vam potrebni zbog prošlog meseca i sada ste izgubili benefite-TripleClicks deljenje profita, besplatne TC kredite, Milestone Akcije, itd.-koje biste u suprotnom pokupili!

Postajanje Booster Klub Kvalifikovani (BCQ), vam može pomoći da osigurate i održite željeni VP nivo, SFI rang, i vredne provizije, bonuse, i privilegije svakog meseca...bez moranja i bez neprijatnosti na kraju meseca niti iznenađenja zbog nedostataka VP!

Booster Klub Kvalifikovani

To što ste Booster Klub Kvalifikovani znači da ste postavili jednu ili više narudžbi sa minimum 1500VP za trenutni mesec I takođe u prethodnom mesecu. To znači da razumete koliko je vredno, kao SFI saradnik, da podržitevašu prodavnicu i vežbate Kupovinu Transferom kada god je moguće. Dodoatno, vaši saradnici i članovi tima koji vide vašu značku će razumeti i ceniti da ste jaka podrška/navijač za TripleClicks.

Kao SFI Saradnik sa BCQ Statusom, primićete 100 bonus Versa Poena svakog meseca. To je 100 bonus delova profita za vas svakog meseca! Takođe ćete primiti i dva dodatna ulaza u veliko Daily Grand izvlačenje i prestižnu Buster klub Član značku da vam pomogne da vodite ličnim primerom vaš tim i povećate vaše regrutne napore!

PLUS, kreoz naš CSA Program Nagrada, primićete 10 Ko –sponzorisanih članova (CSA) svakog meseca u kom održite BCQ status! Saznajte više. Iako postavljanje auto-isporuke za kvalifikujuće TripleClicks artikle je najlakši način da ostvarite vaš BCQ status, NIJE obavezan. Jednostavno naručite ili prodajte TripleClicks artikle sa minimum 1500 Versa Poena priključenih za trenutni ili prethodni mesec...ILI dostignite BCQ (Buster Klub Kvalifikovani) status sa minimum 3000 VP u kupovinama u trenutnom mesecu.

Vidite više detalja o TripleClicks Booster Klubu OVDE.

Auto –Isporuka

Podešavanje auto-isporuke za vaš omiljeni TripleClicks proizvod je lako i potrebno je svega nekoliko minuta. Kada završite, imaćete vaše omiljene artikle automatski isporučene svakog meseca bez obaveze da morate kontinuirano da postavljate porudžbinu. A ako se predomislite, lako možete da modifikujete ili otkažete bilo kad!

Da postavite Auto-Isporuku:

  1. Idite na TripleClicks i nađite artikal koji želite i hoćete da vam se automatski dostavlja svakog meseca. Trebate biti na stranici o

  2. Kliknite taster „Dodaj u korpu“.

  3. Izaberite količinu artikla koji želite da primite.

  4. Čekirajte polje koje potvrđuje da želite

  5. Kliknite polje „Kreiraj Auto-Isporuku“.

  6. Kliknite polje „Naplati sad“.

  7. Unesite vaše informacije za naplatu i isporuku (ako je potrebno)

  8. Kliknite na polje „Nastavi Naplatu“ na dnu stranice da biste nastavili.

  9. Izaberite metodu plaćanja (za auto-isporuku, prihvatljive metode su kreditne kartice, debitne kartice, Pay Pal, sretstva sa SFI računa ili TC valute)

  10. Pregledajte uslove/sporazim Auto-Isporuke.

  11. Postavite porudžbinu.

  12. Počinje proces isporuke vašeg željenog artikla odmah. Onda ćemo, počevši od sledećeg meseca, na datum koji ste izabrali automatski naplatiti za vas i poslati artikal ponovo, za svaki naredni mesec dok ne otkažete Auto-Isporuku.


Recent Posts
bottom of page