top of page

8.9 Power Rank i Leaderboard


Vezana lekcija: Podizanje na viši nivo

Želite li da znate kako stojite među kolegama Saradnicima? Pogledajte vaš Powr Rank vaše pozicije,baziran na ukupnim Versa Poenima do današnjeg dana, u odnosu na druge SFI Saradnike.

Možete proveriti vaš trenutni Power Rank na tabu Scoreboard u Affiliate Centru. Tamo, možete videti vaš rang međusvim aktivnim Saradnicima u vašoj zemlji, među aktivnim Saradnicima u vašoj Klasi (oni Saradnici koji su ušli u SFI istog dana kad i vi), i među SVIM aktivnim saradnicima u svetu-vaš Kompletni Power Rank. Što više VP nakupite viši će biti vaš Power Rank!

Takođe ćete želeti da pogledate vašu Tabelu Power Rank-a, gde možete videti SFI-jeve top saradnike rangirane po ukupnom mošnom rangu, Rang u Zemlji i Rang u Klasi.

Sasvet: Ako vidite vaše PSA/CSA, vašeg sponzora ili nekoga od vaših tim lidera iz gornje linije, pošaljite im timsku ruku ili E-čestitku da bi im čestitali.

Popričajmo o Leaderboard-u...

Svi vole priznanja za svoj naporni rad i trud, a mi imamo NEKOLIKO dostupnih tabela koje označavaju dostignuća naših radnika i naprednjaka...i ohrabruju naše buduće lidere. Spisak svih naših tabela mošete naći OVDE.

Uključujući tabele Power Rank-a pomenute gore PLUS:

· Tabela Top Sponzora-SFI-jevi sponzori koji su generisali najveći reiting od svojih PSA do današnjeg dana

· Tabela Top Co-Sponzora-SFI-jevi top co-sponzori koji su generisali najveći reiting od svojih CSA do današnjeg dana.

· Tabela Versa Poena-Top Versa Poen rezultati u ovom mesecu.

· Versa Poen Niz-Vez Tabela-SFI saradnici rangirani po broju dana sa uzastopnim vezom od 10 ili više Versa Poena.

· E-365 Tabela-Lista SFI saradnika u vašoj „klasi“ i njihov zbir VP od pristupa SFI

· i više...

Takmišite se sa vašim prijateljima Saradnicima uspešno, i ne samo da će vam vaša dostignuća doneti počasna mesta na jednoj od naših Tabela nego ćete dobiti i lepe značke koje pokazuju vaša dostignuća vašim prospektima u vašem timu! PLUS...možete se kvalifikovati za bonus CSA NAGRADE koje mogu unaprediti vaš prihod i ojašati vaš tim! (Saznajte više)


Recent Posts
bottom of page