top of page

Predstavljamo TripleClicks!


Kao SFI affiliate, ostvarivanje internet prodaja je veliki deo onoga što radite. I te prodaje dolaze od SFI- moćnog TripleClicks.com. !

Prvo, tu su četiri stvari koje VI želite da znate !

1 . TripleClicks se često skraćeno naziva TC

2. TC je lansiran 5. januara, 2009.

3. Vaše SFI članstvo automatski uključuje i TC članstvo.

4. TC je lansiran sa samo 6.000 proizvoda i narastao je do 88,610 hiljada proizvoda trenutno , u preko 110 zemalja sveta.

TripleClicks je podjeljen u osnovna 4 segmenta i to: Buy, Sell, Bid i Play

Svaki od ovih segmenata je priča za sebe.

Bay: Stranica preko koje su nam dostupni za kupovinu svi proizvodi koji su na asortimanu. Sa prikazom na Super Deals, Deals, Spotlight Merchants, listu svih kategorija proizvoda, proizvode iz Featured Store (Istaknuta prodavnica), Highest-Rated Store (Visoko ocjenjene prodavnice).

Sell: Stranica samo za članove koji imaju otvorene ECA prodavnice. Stranica osmišljena kao alat sa svim komponentama i načinima za uspješan rad kroz prodaje svojih ali i tudjih proizvoda kao Dropshipping. Svakom članu SFI i TripleClicksa se pruža mogućnost da uzme učešće u ovom programu.

Bid: Stranica Pricebenders, na kojoj imamo mogućnost učešća na peni aukcijama. Svakim bidom mi trošimo jedan TCredit ali i dobijamo Versa Poene (VP) i Member Rewards Points (MRP). Ovdje smo u mogućnost da osvojimo neki proizvod po cijeni koja je 77-99% niža.

Play: Stranica sa pregršt igara. Neke igre ne zahtjevaju ulaganje, ali neke i da. Veoma popularne igre kao što su: Grandmaster Poker, ZackJack, Card King, Gold Streak, Knockout Trivia, Time Mechine, Pick The Price, T-Time. Neke nagrade su veoma vrijedne a mogu se sastojati od nagradnih članova tima (PSA i CSA), TCredita, Versa Poena, Bonus poena, bedževa i znački.

Svaku od ovih posebnih stranica možemo i da promovišemo i reklamiramo kroz niz alata i pomagala koji su na na raspolaganju, kao i razne metode za učenje i poboljšanje našeg posla i kvalitete usluga.


Recent Posts
bottom of page