top of page

1.11 POHVALITE SE VASIM BEDŽEVIMA


Vezana lekcija: SFI Osnove

Bedzevi su ekskluzivne digitalne slike koje obiljezavaju vasa dostignuca u SFI-u i TripleClicksu. Oni ne samo da predstavljaju cilj kome treba teziti u vasem radu, nego su, takodje, izvor informacija o vasem radu za vas Tim. Nesto sto moze za njih biti motivacija da krenu vasim stopama.

Bedzevi se mogu dobiti za razlicita dostignuca. Na primjer, svi SFI Saradnici automatski dobijaju bedz za rang kao i bedz za clana TripleClicks-a. Isto tako, dobijaju se bedzevi za osvajanje aukcija Pricebenders Auctions, dobitaka na Daily Grandu ili Daily Crown-u...i slicno.

Bedzevi su odraz vasih aktivnosti...tako da imate bedz koji pokazuje vas VP Daily Streak (koliko dana zaredom ste zaradili bar 10 VPs) ili koliko mjeseci zaredom ste potvrdili EA status, koliko lajkova imate na Forumu...i slicno...

Mnogi bedzevi imaju traku (trim) u razlicitim bojama (bronza, silver, gold) koja pokazuje njihovu vrijednost u poenima za Badge Quest takmicenje. Svaki bedz nosi odredjeni broj poena i njihov zbir ce odrediti vas nivo u igri Badge Quest. Svaki nivo donosi lijepe nagrade.

Vasi bedzevi se prikazuju na vasem Bedz tabu, Leadership page-u (stranici) i vasem Join My Team Gateway-u.

Vas bedz za status osvojen za prethodni mjesec ce biti prikazan svuda do 10-og u mjesecu, kada se radi obracun za prethodni mjesec. Nakon obracuna, vas bedz na Home page-u i na Forumu ce prikazivati realno stanje u TOM MOMENTU, dok ce bedz na Badge tabu i Leadership page-u pokazivati stanje na kraju prethodnog mjeseca.

Na stranici Badge Gallery mozete da odlucite koje bedzeve zelite da budu prikazani...s tim, sto neke osnovne bedzeve, kao bedz za status, ne mozete sakriti. Ali, na vasoj TConnect stranici na TripleClicks-u mozete sakriti veliki broj bedzeva. Jednostavno podjite na Badge Gallery stranicu i cekirajte ono sto zelite da se vidi.

Na vasem Badge tabu ispod bedzeva koje ste vec osvojili, imate i bedzeve koje jos mozete osvojiti. Dovoljno je da kliknete na bilo koji od njih i pojavice se pop-up prozor u kome cete procitati sta je potrebno da uradite da osvojite taj bedz.

Badge Quest je takmicenje koje daje vasim bedzevima drugu dimenziju...mogucnost da dobijete vrijedne nagrade za svaki od 5 nivoa takmicenja. Sve o ovom takmicenju mozete procitati OVDJE.


Recent Posts
bottom of page