top of page

Kupovina sa ...?


SFI i TripleClicks je jedna od rijetkih stranica koja nam omogućava, kao članovima, da izvršimo kupnju nekog od proizvoda na više načina. Bez obzira da li se radi o TCreditima, nekom proizvodu koji je nama potreban ili nekom proizvodu iz neke ECA prodavnice, mi smo uvijek nagradjeni i imamo više opcija plaćanja.

Naravno u samom početku je potrebno da obezbjedimo neku od kartica za plaćanje preko interneta, dok još nismo stekli uslove da dobijemo našu Payoneer Master karticu. To mogu biti i poklon kartice na dopunjavanje neke od banaka iz našeg okruženja. U svakoj od banaka možete se raspitati da li postoji takva kartica kod njih i da li imate neke troškove vezane za nju, kao i mogućnost dopunjavanja. Naravno uvijek birajte one koje nemaju trošak održavanje ili sl. Pošto smo članovi iz raznih zemalja Balkana, postoje i razne banke i uslovi za svaku od zemalja iz koje je i banka.

Na stranici TripleClicksa za pregled i kupovinu proizvoda: https://www.tripleclicks.com/buy

Imamo odjeljke sa odabirom kategorija proizvoda i samog proizvoda te idemo na stranicu gdje je postupak kupovine proizvoda kao i kod svih drugih stranica za kupovinu preko interneta. Radi objašnjenja kupit ćemo 1 TCredit.

- Add to Card

- Potvrda Add to Card

- Check Out Now

- Checkout (čekiranje sa unosom adrese i shippinga)

Unos svih podataka vezano za našu adresu i dostavu proizvoda. Ukoliko je to naša adresa samo potvrdimo u zadnju rubriku lijevo, naš mail (naša adresa je tu po Defaolt-u). Desnu stranu ne diramo jer je to za dostavu ukoliko šaljemo proizvod nekom drugom na drugu adresu.

- Checkout CHOOSE PAYMENT METHOD

Ukoliko imamo karticu, ovdje upišemo njene podatke.

Ispod nam se daju druge mogućnosti za plaćanje, naravno ukoliko posjedujemo te mogućnosti, kao novi član imaćete samo neke od ovih. One se stiču kroz rad, igrice, kupovine, nagrade, poklone, itd. Potrebno je samo čekirati-označiti kvadratić ako zadovoljavamo uslov, odnosno količinu vrijednosti.

Napomena: Ako ste novi, onda vam na SFI AFFILIATE ACCOUNT stoji da ga možete koristiti tek kad imate akumulirano 7.00$.

Ukoliko izaberemo TRIPLECLICKS MEMBER REWARDS POINTS (MRP), izaći će da to još jednom potvrdimo.

- Završetak kupovine i pregled računa

U ovom donjem dijelu imamo pregled računa, ime i adresa ko plaća i kome se šalje, prikazane vrijednosti i količina VP (Versa Poena). Obično su to iste adrese jer smo tako i napravili u prošlom koraku.

Na kraju su i polja koja se obavezno moraju označiti, to su da se slažete sa uslovima na TripleClicksu i da ste upoznati sa odredbama o taksama i poštarini. Round up for charity je za pomoć organizacijama i nije obavezna. Na dugme PLACE MY ORDER vi završavate kupovinu.


Recent Posts
bottom of page