top of page

PREDNOSTI PAKETA ZA NOVE ČLANOVE - NEW MEMBER PACK (NMP)


Ukoliko ste počeli čitati LaunchPad lekcije, kako vam je savjetovano po uključenju, vjerojatno ste do sada već naišli u svojoj

na informaciju o NMP – NEW MEMBER PACK – PAKETU ZA NOVE ČLANOVE (https://www.tripleclicks.com/detail.php?item=381607).

Ako želimo postići status EA (Executive Affiliate) trebamo napraviti 1500VP svakog mjeseca.

EA status je prvi status kada krećemo rasti u Team Buildingu (Izgradnji Tima). Izgradnja Tima je jedan od najvažijih izvora zarade kada radimo u Kopaniji i s vremeom donosi dugoročnu sigurunu dobit.

(Za više informacija pogledajte Kartu Prednosti određenog statusa, Benefits Chart:

i također Kompenzaijski Plan:

Kompanija nam daje besplatne VP – Versa Poene: https://www.sfimg.com/LaunchPad/Lesson?id=26

za odrađivanje Početnih Zadataka (pogledajte vašu To-Do Listu: https://www.sfimg.com/Home/ToDoList,

i trenutno za odrađene Početne Zadatke dobijamo besplatno 495VP i 310VP za čitanje LaunchPad lekcija) - što iznosi ukupo 805 VP dostupnih besplatnih Versa Poena svakom novom članu.

Ova vrsta nagrađivanja i pomoći novim članovima za odrađivanje početnih zadataka postoji baš zbog toga da bi se novim članovima pomoglo da djelomično skupe dio od 1500VP potrebnih za EA status u prvom mjesecu.

Jedako tako SVI članovi imaju mogućnost da zarade 10VP dnevno BESPLATNO za odrađivanje dnevnih zadataka sa naše TO-DO Liste (Daily Actions).

Tako da, ovisno o datumu uključenja u Kompaniju, na ovaj način možete skupiti i do 300 VP mjesečno redovnim odrađivanjem dnevnih zadataka.

Također na To-Do Listi imamo i tjedne zadatke (Stream postovi 3 puta tjedno donose nam 3VP tjedno, i jednako tako Tim mejlovi (Team mailing) ako imamo PSA ili CSA donose još 10VP tjedno). Imamo i mjesečne zadatke, koje ovdje neću posebno spominjati, jer sve to imate na vašoj To-Do Listi (spomenimo da oni novim članovima mogu donijeti 5-10 VP).

Na takav način, od datuma vašeg uključenja u Kompaniju, ako krenete redovno odmah raditi dnevne zadatke, možete svaki dan zaraditi 10VP BESPLATNO.

Uzmimo sada primjer, da ste se uključili 10tog u mjesecu u Kompaniju. Dakle, možete dobiti 805 VP za odrađene Početne Zadatke (Getting Started Actions) i još 200VP za dnevne zadatke (Daily Actions), ako ste redovni svaki dan na nalogu do kraja mjeseca (Ovdje nećemo sad računati Stream i tjedne zadatke). Na takav način do kraja mjeseca možete akumulirati sigurnih 1000 Versa Poena (VP).

U ovom primjeru, ako želite postići EA status u prvom mjesecu vašeg uključenja (i dobiti 10 besplatnih TC Kredita, i 2 CSAs za vaše EA beneficije – nakon obračuna), trebat će vam još 500VP ovog mjeseca.

Zato Kompanija ispunjava te vaše potrebe kao novih članova sa posebnom ponudom uvođenjem PAKETA ZA NOVE ČLANOVE (New Member Pack, skraćeno NMP). https://www.tripleclicks.com/detail.php?item=381607

U NMP – PAKETU ZA NOVE ČLANOVE dobijate:

  • 750 Rewardical Tokens (skraćeno RT – Revardikal Tokeni)

  • 50 mighty TCredits (50 moćnih TC Kredita)

  • 30 besplatnih ulaza u TripleClicks Daily Crown izvlačenju

Osim ovih pogodnosti, SFI Afilijejti koji kupe NMP će JOŠ dobiti:

  • 3 CSA (3 Co-Sponsorirana člana)

  • 500 Versa Poena

SVE ovo po izuzetnoj cijeni od $ 20, umjesto pune cijene od $ 70.50 – Vaša ušteda je čak 50 dolara i 50 centi - $ 50.50!

Ovisno o tome koliko Versa Poena će vam do kraja mjeseca faliti za status EA planirate i kako ćete koristiti proizvode iz NMP. Možete ih mudro koristiti na više načina kako vama najviše odgovara.

Pogledajmo sad samo neke od opcija, samo primjera radi, kako

možete koristiti neke od povlastica koje ste dobili u NMP:

1. Primjer

Ako vam fali samo 500VP do kraja mjeseca za status EA.

Recimo da ste ušli 10tog u Kompaniju i odradili Početne Zadatke i imate 805 Versa Poena za to i krenuli ste raditi redovno Dnevne zadatke. Vi već unaprijed znate da ćete do kraja mjeseca imati sigurnih 1000VP ukupno, i da će vam faliti 500VP za vaš EA status. Dakle, vi ćete samo kupiti NMP i dobit ćete 500 Versa Poena za to. Status EA imate riješen, a preostale TC Kredite, 50 iz paketa, i 750 RT (Revardikal Tokena) ostavit ćete da si pomognete za EA status unarednom mjesecu.

2. Primjer

Ušli ste u Kompaniju krajem mjeseca i odradili Početne Zadatke i želite odmah ići na EA status. Kupujete svoj NMP i dobijate 500VP za to, i sad imate 805 VP od Početnih i 500VP od kupovine NMP = 1305 Versa Poena. Za preostalih 200VP koji vam još trebaju za status EA možete iskoristiti neke od RT – Revardikal Tokena, od onih 750 Tokena koje ste dobili u Paketu. Tokene možete zamijeniti za Versa Poene (3 RT za 1 VP prema sadašnjem omjeru – vidi: https://www.rewardical.com/Exchange. Znači, za 200VP trebate zamijeniti 600 RT.

Na ovaj način ostat će vam 50 TC Kredita i 150 RT da ih iskoristite i pomognite si za status u narednom mjesecu.

3. Primjer

Ili, možete otići na Duple Aukcije - 2x Double Auctions

https://www.sfimg.com/Support/Solution?id=213539&referrer=search i iskoristiti neke od vaših TC Kredita da dobijete 10 MRP za svaki TC Kredit s kojim bidujete na Duplim Aukcijama. Možete kupiti JEDAN pojedinačni TC Kredit sa 150 MRP i za to dobijate 102 VP.

Da biste na taj način ostvarili 200VP, kupnjom sa MRP trebat će vam 300 MRP. To znači da ćete utrošiti 30 TC Kredita na 2x Auctions – Duplim Aukcijama (i za to ćete dobiti 30VP plus 300 MRP). Kada mijenjate tih 300 MRP kupujući DVA POJEDINAČNA TC Kredita dobit ćete 204 VP. Samo čekirajte kvadrat kod checkouta kad kupujete i kliknite na opciju da plaćate pojedinačni TC Kredit sa MRPovima. https://www.tripleclicks.com/cart/checkout

Na ovaj način ostat će vam 20 TC Kredita i 750 RT (Revardikal Tokena) da ih iskoristite u narednom mjesecu.

Ovo su bili samo primjeri, a vi možete koristiti različite opcije, i isto tako pitati vašeg Sponsora da vam pomogne donijeti odluku šta vam najbolje odgovara u datom momentu.

Tako da, malo po malo, kroz NMP naučite kako koristiti vaše TC

Kredite, Revardikal Tokene, kako mijenjati vaše MRP.

NMP vam neće pomoći samo da dođete do EA statusa, već će vam korištenje sadržaja Paketa pomoći da shvatite koje akcije dovode do dobijanja više Versa Poena i koji načini, i isto tako pomoći će vam da razvijate svoj poduzetnički duh – da počnete donositi odluke i planirati strategiju za vaš posao od vašeg početka.

Štoviše, dobit ćete i 3CSAs (Co-Sponsorirana člana) sa vašim NMP, tako da možete kao Co-Sponsor odmah početi učiti tehnike Sponsoriranja i komunikacije sa članovima u Tim Bildingu.

Vašim CSA možete slati tjedni (sedmični) Tim mejl i na taj način dobiti

10VP tjedno za slanje Timskog mejla.

Ako vam mogu dati jedan savjet: Ja bih ostavila TC Kredite za kasnije, i radije bih razmijenila Revardikal Tokene (RT) ukoliko je potrebno za status u prvom mjesecu. Onda malo po malo, kasnije, možete učiti kako se biduje na Aukcijama i kasnije iskoristiti svoje TC Kredite.

Aukcije ipak traže neku pripremu prije nego prvi puta bidujete, a isto tako možete osvojiti i lijepe nagrade na Aukcijama, pa je korisno malo se pripremiti prije.

Vidite također i korisne linkove:

How do Pricebenders Auctions work (Kako funkcioniraju Aukcije):

How can I earn VP and MRP at TripleClicks (Kako mogu zaraditi VP i MRP na TripleClicksu):

Ovdje možete naručiti svoj NMP - NEW MEMBER PACK:

NMP - PAKET ZA NOVE ČLANOVE je JEDINO dostupan u prvih 10 dana od vašeg učlanjenja u Kompaniju!

Shvatite to kao ruku pomoći Kompanije novim članovima, da postignu EA status, sa što manje ulaganja, ukoliko su novi članovi ozbiljni u odluci da pokrenu svoj onlajn biznis.


Recent Posts
bottom of page