top of page

Platni procesori


Pozdrav svima!

Pošto nam većini predstoji prelazak na Rewardical ECA sistem, potrebno je da naše prodajne stranice prilagodimo i opremimo sa nekim stvarima koje se zahtjevaju od nas, kao uslov za uzimanje učešća u ECA Rewardical programu. Ovim putem želi vas samo upoznati sa osnovna tri pojma koji su nam neophodni za jednu kompletno opremljenu i funkcionalnu prodajnu stranicu.

Platni procesori

Platni procesori ili online banke su nešto što ćete veoma često koristiti u svim poslovima na internetu. Sve uplate i isplate sa programa za zaradu radićete preko nekog od ovih servisa. Najpoznatiji je, svakako, Paypal, servis za online plaćanje i primanje novca. Ono što je manje poznato kod nas je, da osim Paypal-a postoji još čitav niz platnih procesora koji rade sa ljudima sa EX-YU prostora kao što su Solid Trust Pay (STP), Payza, Perfect Money, AdvCash, itd.

Svako od njih ima svoje prednosti i mane i ne rade svi programi za zaradu na internetu sa svakim od platnih procesora. Zato je i najbolje da na svakom od njih otvorite svoje naloge i da po potrebi koristite kako vam koji treba.

Otvaranje naloga na svim platnim procesorima je potpuno besplatno i ne plaća se nikakvo održavanje računa.

Pre priče o svakom platnom procesoru ponaosob, pozabavićemo se prvo sa načinom kako da uopšte svoj novac koji želite da uložite u neki posao, prebacite na neki od ovih platnih procesora. Iznenadićete se koliko je to lako i koliko vam malo treba da osetite lagodnost online poslovanja. Priča o tome je smeštena u sekciju o platnim karticama.

Takođe, kada budete primali zaradu na svoje platne procesore, suočićete se sa potrebom da taj novac i podignete i osetite konačno pravi keš u rukama. Kod nekih platnih procesora možete kupiti njihove platne kartice i sa njima nesmetano podizati novac na bankomatima ili trošiti u prodavnicama a isto tako imate mogućnost i da naše platne kartice domaćih banaka povežete sa nekim procesorima i da na njih prebacujete zarađeni novac.

U svakom slučaju, to je nešto što ćete odlučivati individualno, zavisno od toga gde ćete imati najviše novca za podizanje. U poslednje vreme sve više koristimo i kriptovalute i njihove menjačnice i novčanike (wallet) pa će i o njima biti posebno reči ali o tome u posebnom odeljku.

Moja topla preporuka je svakako da krenete redom sa ovom sekcijom, prvo izvučete karticu za uplate, ako je nemate, a onda da se polako prijavite na svaki od ovih platnih procesora. Kao što rekoh, sve vam je potpuno besplatno.


Recent Posts
bottom of page