top of page

RW ECAs... nedoumice oko reklamiranja


Nedavno smo dobili GATEWAY za dovodjenje novih online prodavnica u Rewardical program. Rewardical.com sajt je poceo da se puni online prodavnicama gdje mozemo kupovati i dobijati tokene.

Nedoumice nastaju kada se pokrene pitanje reklamiranja prodavnica sa sajta ili pojedinacnih proizvoda iz njih.

Bitno je razumjeti jednu stvar : Gateway za RW ECA sluzi za dovodjenje NOVIH online prodavnica u RW program.... nema NIKAKVE veze sa vec postojecim online prodavnicama.

Ali ono sto ih povezuje je Rewardical program.

Bilo da pokusavate dovesti nove prodavnice u program ili da pokusavate reklamirati vec postojece, vi u stvari morate da reklamirate sam RW program, znaci, morate da koristite svoj PROMO CODE.

Zato je od presudne vaznosti sta pisete na svom blogu ili website-u.

Morate naci PRAVE rijeci da zainteresujete ljude za ovaj loyalty program, ALI...morate ih navesti da se registruju koristeci VAS PROMO CODE.

Ako to ne urade, oni su izgubljeni za vas...jer, vas PROMO code ih vezuje za vas SFI ID i na taj nacin dobijate proviziju (u tokenima) za svaku njihovu kupovinu... ili prodaju ako je u pitanju online prodavnica koju ste vi doveli u program.

Bez tog code-a, SFI ne moze da registruje da ste vi njihov sponzor (referrer).

Htjela bih dodati jos nesto ovdje: Mislim da nije pametno stavljati na vas blog link do odredjene RW ECA ili proizvoda...

Imajte u vidu da je ta online prodavnica samostalan website na nekoj drugoj e-commerce platformi. Ako stavite link i neko klikne na njega, a nije se registrovao za RW na vasoj stranici, on moze kupovati na tom sajtu iako nije clan RW... znaci, izgubili ste ga...

On nece moci da trazi tokene jer nije clan RW... ali tamo na tom sajtu ce vjerovatno biti reklama za RW program i vlasnik sajta ga vjerovatno reklamira...

i sad, taj kupac je usao preko vaseg sajta ali se registruje u RW TAMO...

on nije VAS PRM.... on postaje PRM vlasnika sajta.

Dakle, koliko god da bismo htjeli ponekad pomoci nasim prijateljima koji imaju RW ECA prodavnice... pazite dobro sta radite i pisete na vasem blogu ili website-u.


Recent Posts
bottom of page